6 t/m 9 september 2018

Rondleidingen

nieuws

Benieuwd naar de kunstwerken in Almende of wilt u graag in gesprek over de thema’s die in de triënnale aan de orde komen? Ontdek Almende – De Tweede Triënnale van Beetsterzwaag – onder begeleiding van een van onze gidsen. 

U wordt rondgeleid door een van de leden van de programmeringscommissie van kunsthuis SYB. Zij nemen u in twee uur mee langs een selectie van werken in Almende. De rondleidingen hebben de vorm van een groepsgesprek waarin u van zowel de gids als de andere aanwezigen nieuwe ideeën en inzichten aangereikt krijgt. Kennis en ervaringen worden uitgewisseld en u vertrekt met een nieuw perspectief op de werken in de Triënnale. 

Praktische informatie
Per rondleiding is er plek voor maximaal 15 personen. Inschrijven voor een rondleiding kan via manusgroenen@hotmail.com of op de dag zelf vanaf 12.00 bij Kunsthuis SYB.

De instaprondleidingen zijn bedoeld voor losse bezoekers en kleine gezelschappen. Heeft u interesse in een rondleiding voor een groter gezelschap (vanaf 8 personen) dan kunt u contact opnemen via manusgroenen@hotmail.com.

Aan de rondleiding zijn geen kosten verbonden
Start en eindlocatie: Kunsthuis SYB, Hoofdstraat 70, 9244 CP Beetsterzwaag
Start tijdstip: Op 6, 7, 8 en 9 september dagelijks om 13.00
Duur: +- twee uur